Nogomet

Prvi memorijalni turnir u malom nogometu “Vedad Šabanović”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi memorijal Vedad Šabanović – Džemat Putovići koji se nalazi u sastavu Medžlisa Islamske zajednice Zenica u saradnji sa roditeljima i prijateljima, organizuje Prvi memorijalni turnir u malom nogometu „Vedad Šabanović“. Turnir će se sastojati iz dva dijela, vjerskog i sportskog. U sklopu vjerskog programa zenički imami će prije džuma namaza proučiti jasin u džamiji Putovići, a poslije džuma namaza bit će upriličena posjeta mezarau i hajr česmei Vedada Šabanovića.

Nakon toga od 15,30 sati u sportskoj dvorani Bilmišće održat će se sportski dio ove manifestacije, odnosno turnir u malom nogometu. Do sada su svoj nastup na turniru između ostalih potvrdile ekipe Fortune, Rudara, Tetovskog Borca, Calp-a, te ekipa zeničkih imama.

Organizatori su pozvali sv sugrađane da u petak, 18.avgusta dođu u dvoranu Bilmišće od 15,30 sati i svojim prisustvom uveličaju Prvi memorijalni malonogometni turnir „Vedad Šabanović“. Ulaz za sve posjetioce je slobodan.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno