Biznis

Prvi eCommerce bootcamp počinje danas

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prvi eCommerce bootcamp počinje danas – Prijem i upoznavanje odabranih kandidata za prvi eCommerce bootcamp u Bosni i Hercegovini je obavljen u Petak 16.11.2108 godine. u 18:00 h,  u samom sjedištu  Commerce Care d.o.o firme koja se nalazi u Poslovnoj zoni, zgrada ZEDA, gdje su ih rukovodioci firme i instruktori kampa srdačno dočekali i upoznali sa očekivanjima u narednom periodu.

Neočekivano veliko interesovanje i broj prijava za prvi eCommerce bootcamp u Bosni i Hercegovini i veoma težak i odgovoran zadatak u odabiru najboljih za naše potrebe kampa, ali na kraju je izabrano 12 najboljih, od kojih se očekuje mnogo jer u naredna dva mjeseca vještine učesnika će biti testirane  intenzivno , sa više od 40 lekcija, i tako će ući u funkcionalnosti eCommerce sistema Shopware i Spryker.

Bootcamp počinje sa radom i prvom grupom 19.11.2018 godine u prostorijama firme Commerce Care d.o.o.. Odabrani su slijedeći kandidati: Elvir Šehić, Velid Omeragić, Maid Telalović, Zerina Šehović, Muhamed Čolaković, Naretana Arnaut, Husejn Gluhić, Benjamin Mahmutović, Seida Duranović, Ammar Merdanović, Amel Selimović, Abdurahman Shalil.

Više o utiscima sa eCommerce i slikama kandidata možete pogledati na linku

https://www.facebook.com/commercecarebih/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno