Info

Prvi ciklus ZIPSpro seminara počinje 20. februara

Prvi ciklus ZIPSpro seminara počinje 20. februara  – Seminarom o temama: „Sastavljanje poreznog bilansa za 2017. godinu“, „Utvrđivanje i prijavljivanje poreza na dohodak za 2017. godinu“ i „Računovodstveni i porezni tretman stalnih materijalnih sredstava“,  20. februara u Sarajevu, u hotelu Holiday, započinje prvi ciklus seminara godišnje edukacije računovođa i revizora za 2018. godinu u organizaciji Privredne štampe d.o.o. Sarajevo. www.privrednastampa.biz

Seminar u Zenici bit će održan 22. februara u hotelu „Zenica“.

www.privrednastampa.ba/seminar-porezni-bilans-ostale-porezne-prijave-2017-godinu/

Predavači su  istaknuti stručnjaci sa bogatim iskustvom u ovoj oblasti i saradnici Privredne štampe, Jasenko Hadžiahmetović, dipl. ecc., Fuad Balta, dipl. ecc. i dr. sc. Jozo Piljić.

Riječ je o novoj usluzi ZIPS pro koju je ova vodeća izdavačka kuća u BiH posebno kreirala za računovodstveno-finansijske i revizijske profesionalce.  http://privrednastampa.ba/zipspro/

Novom uslugom objedinjena je godišnja pretplata na ZIPS, stručno-informativni časopis iz oblasti ekonomije i prava u izdanju Privredne štampe sa seminarima koji se priznaju kao kontinuirana edukacija u računovodstvenoj profesiji (KPE) i bodovi se upisuju u evidencijske knjižice.

Osim pomenutih, korisnici ZIPS pro paketa usluga ostvaruju i niz drugih  pogodnosti.

Preostalih pet ciklusa edukacije  realizirat će se do kraja ove godine i bit će usklađeni sa potrebama i zahtjevima računovodstveno-finansijske i revizijske profesije.

S obzirom na to da se računovodstvo kao nauka brzo razvija ZIPSpro edukacija osim računovođama i revizorima korisna je investitorima, menadžerima, donositeljima poslovnih odluka i svima koji žele uspješno komunicirati u poslovnoj zajednici.

Zbog ograničenog broja mjesta PRIJAVA JE OBAVEZNA!

Obrazac za prijavu možete preuzeti na web stranici: www.privrednastampa.biz ili dobiti na Vaš zahtjev putem telefona: 033/542-700 ili e-mail: seminari@privrednastampa.biz.

Prijavu izvršiti na faks: 033/542-700 ili e-mail: [email protected] ili [email protected]

Za dodatne informacije i moguća pitanja kontaktirajte nas!

loading...