Nogomet

Prva liga FBiH: Derbi u Banovićima, Bratstvo i Čelik u direktnom TV prenosu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prva liga FBiH: Derbi u Banovićima, Bratstvo i Čelik u direktnom TV prenosu- Danas je na rasporedu šest utakmica 8. kola Prve lige BiH.

Derbi susret ovog kola igra se danas u Banovićima gdje je Budućnost domaćin Stupčanici. Ovo je naime duel trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe sa tabele. Budućnost je u prošlom kolu izgubila od Zvijezde iz Gradačca dok je StupČanica deklasirala Jedinstvo iz Bihaća sa 4:0.

Bivši premijerligaš ekipa Čelika ide u goste ekipi Bratstva iz Gračanice. Ekipa Bratstva se nalazi na 12. mjestu tabele i u posljednja dva kola doživjela je dva poraza, sa druge strane Čelik je u posljednja dva meča uzeo samo dva boda, a uspio je upisati remije protiv Tomislava i Rudar Kaknja. Zanimljivo je da će susret iz Gračanice biti emitovan u direktnom TV prenosu na kanalu MY TV.

Sve utakmice ovog kola danas se igraju u 15:30.

Prva liga FBiH, 8.kolo:

BFK Simm Bau – Goražde

Bratstvo – Čelik (MY TV)

Budućnost – Stupčanica

Gradina Srebrenik – Zvijezda Gradačac

Jedinistvo Bihać – Radnik Hadžići

Rudar Kakanj – Tomislav



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno