Zenica

Prva gimnazija Zenica: Učenici III-1 sa temom “Bez brige glasaj za e-Knjige” slavili na školskom takmičenju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prva gimnazija Zenica: Učenici III-1 sa temom “Bez brige glasaj za e-Knjige” slavili na školskom takmičenju – Uokviru projekta koji redovno svake godine izvode učenici trećeg razreda Prve gimnazije u Zenici ove godine razred III-1 je odlučio da se pozabavi temom “Bez brige glasaj za e-Knjige”.

U saradnji sa profesoricom Demokratije Jasminom Delić učenici su podijelili projekat u četiri faze i prezentovali su njihovo viđenje problema i način na koji bi se mogao taj problem riješiti.

U izuzetno jakoj konkurenciji, učenici III-1 su slavili odlukom komisije koja je bila u sastavu: prof. Vehid Smriko, prof. Ćazima Ćaušević i prof. Ismira Žilić.

U prezentaciji teme su učestvovali: Amila Mehić, Tarik Mujkić, Selman Patković, Adisa Krkić, Denial Omerbašić, Faris Čolaković, Elmin Marevac i Tarik Valjevac.

Odličnom prezentacijom, rasporedom faza projekta i odgovorima na pitanja komisije, ovaj razred je ispunio sve uslove da bude pobjednik na školskom takmičenju. Svoj projekat “Bez brige glasaj za e-Knjige” učenici III-1 će prezentovati i na općinskom takmičenju, gdje očekuju sličan rezultat.

Nadaju se da će problem pretrpanosti učenika sa knjigama uskoro biti prošlost i da će svi učenici imati bolje uslove za školovanje.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno