Zločini

Provale u kuće u Orahovici i Tešanjskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u 10 slučajeva, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje. Evidentirano je šest krivičnih djela koja su izvršena na području Policijske uprave I u Zenici (3) i Policijske uprave III u Zavidovićima (3).

U ulici Tešanjska, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo B.A. Službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I su na licu mjesta izvršili uviđaj.

U ulici Crkvice, od strane službenika uniformisane policije zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke „Opel-Astra“, registarskih oznaka 362-M-442, kojim je upravljala O.E. iz Zenice. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da registarske oznake ne pripadaju navedenom vozilu, te da vozač ne posjeduje dokumentaciju za navedeno vozilo. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenih krivičnih djela.

U mjestu Orahovica, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo V.M., iz koje je otuđena određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno