Zločini

Napad u Lokvinama, krađa u Nemili

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u deset slučajeva, kojom prilikom su četiri lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje. Evidentirana su četiri krivična djela koja su izvršena na području Policijske uprave I u Zenici (3 ) i Policijske uprave Žepče (1).

U mjestu Lokvine, od strane Č.H. iz Zenice izvršen je fizički napad na L.M. iz Zenice, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. U ulici Josipa Dakića, od strane policijskih službenika slobode je lišen Č.H. te je isti zadržan u službenim prostorijama za zadržavanje lica. Uviđaj su izvršili službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U mjestu Nemila, na putu M-17, izvršeno je krivično djelo teška krađa u pokušaju u benzinsku pumpu „Hold-Ina“. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno