Zločini

Provala u kuću, krađa motora, požar…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području ZE-DO kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva.U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje. Na području ZE-DO kantona evidentirano je pet krivičnih djela.

U  ul.Mehmeda Spahe broj 14/a,grad Zenica,izvršeno je krivično djelo teške krađe u stan vl.M.M. iz Zenice,kojom prilikom je iz stana otuđen laptop marke “MSN”,laptop marke “Asus” ,ručni sat marke “Centrom”,novac u iznosu od 50 Eura i 350 KM,digitalni foto aparat nepoznate marke i kožna torbu marke “Armani”.Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I.

Od strane mld.lica B.Đ.u ul.M.S.Serdarevića prijavljeno je krivično djelo teške krađe motocikla marke Gilera reg.oznaka E63-K.894 vl.H.E. iz Zenice.Brzom intervencijom policijskih službenika u ul.ARBiH motocikl je pronađen. Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I,a motocikl prevezen na parking prostor PU I gdje će se naknadno izvršiti pregled.

Na području ZE-DO Kantona dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda,u 2 saobraćajne nezgode, dva lica su zadobila lakše tjelesne povrede. Na putnim pravcima na području ZE-DO kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.

U  ul.Sarajevska br.67,grad Zenica,u stanu vl.D.E. izbio je požar na razvodnoj kutiji.Požar lokalizovan od strane VJ Zenica.Izvršen uviđaj od strane službenika OKP-a PU I i inspektora za PPZ MUP-a ZE-DO Kantona, uz upoznavanje Kantonalnog tužioca.

Na području ZE-DO kantona nije bilo eksplozija.

MUP ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno