Zenica

Promovirani doktori nauka na UNZE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Univerzitetu u Zenici svečano je promovirano 13 novih doktora nauka. U proteklih godinu dana u oblasti tehničkih nauka doktorirali su Ivica Buljeta, Nafija Šehić – Mušić, Ibrahim Plančić, Fuad Klisura, Nusret Imamović i Raif Seferović, doktorat društvenih nauka stekli su Sead Talović, Edin Taso, Maša Alijević i Alaudin Brkić, a zdravstvenih nauka Emir Čabrić, Jasminka Durmišević – Serdarević i Senad Ljuca.

– Ovo je jedanaesta promocija doktora nauka na našem Univerzitetu, koji su doktorirali prema predbolonjskom postupku, a ovaj proces završavamo sa krajem tekuće godine, kada ćemo otvoriti novi proces sticanja doktorata, navodi profesor doktor Dževad Zečić, rektor zeničkog Univerziteta, napominjući da je 2015. godina za ovu viskoobrazovnu ustanovu, jubilarna, petnaesta godišnjica njenog rada u Zenici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno