Zabava

Promoviran prvijenac Kenana Tucića: pogledajte spot sniman u Švedskoj!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promoviran prvijenac Kenana Tucića: pogledajte spot sniman u Švedskoj!- Zeničanin Kenan Tucić izuzetno je sretan jer je snimio svoj prvi spot u karijeri za pjesmu “Ti dobro znaš” koju je ovog ljeta predstavio publici. Svi kadrovi napravljeni su u švedskom gradu Orebro. Snimao je na jezeru Kvinnersta Kalkbrott i u Nacionalnom parku Rävgången.

“Snimali smo i vožnju navečer po gradu kao i moj playback u skejt parku. Vrijeme nas nije poslužilo, kiša je rominjala cijelo vrijeme pa smo dron uspjeli dići samo jedanput. Snimali smo u skejt parku po noći jer preko dana nismo mogli od skejtera, rolera itd.” priča Zeničanin koji skoro četiri godine živi u Geteborgu i nastavlja:

“Haris Lojo stoji iza spota, a njemu je sve vrijeme pomagao moj prijatelj Stefan Lukić. Nije mu ništa bilo mrsko, a ni šminkerici koja je u sedmom mjesecu trudnoće. Stvarno sam svima zahvalan pogotovo mojim sponzorima: Samir Kurtović, Ljupce Barut i Željku Brnjak”, govori nam Tucić iz Švedske i objašnjava kako se ekipa plašila da će morati snimanje prolongirati za ljepše vrijeme. To bi im teško palo jer su već jednom otkazali snimanje upravo zbog lošeg vremena.

Spot za pjesmu koju je uradio Kenan Ferhatović, publika može vidjeti ovdje

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno