Politika

Promocija publikacije 25 godina SDA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Četvrt vijeka postojanja i djelovanja OO SDA Zenica bio je povod da se upriliči promocija publikacije 25 godina od osnivanja OO SDA Zenica. Promocija je održana u gradskoj biblioteci u Zenici.
Promotori publikacije su bili: gospodin Fevzija Babić, predsjednik OO SDA Zenica od 1994. do 1997. godine, gospodin Besim Spahić, predsjednika OO SDA Zenica od 2002. do 2009. godine, aktuelni predsjednik dr. Ibrahim Šišić, premijer ZDK i predsjednik KIO SDA ZDK, gospodin Miralem Galijašević, general Sakib Mahmuljin i gospodin Midhat Kasap, urednik publikacije.
Publikacija je obuhvatila samo neke ljude i neke događaje iz proteklih 25 godina rada i djelovanja OO SDA Zenica. Za pet godina planirano je izdavanje monografije OO SDA Zenica. Kultura pamćenja i kultura sjećanja se moraju njegovati, a svi mi nastojimo sačuvati od zaborava rad i djelovanje velikog broja članova Stranke demokratske akcije.
Svim članovima i simpatizerima Stranke demokratske akcije čestitamo 25. godišnjicu od osnivanja OO SDA Zenica.

PRESS ORGANIZACIONOG ODBORA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno