Zabava

Promocija Premium filmskih HD kanala!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promocija Premium filmskih HD kanala!  – Do 30.9., svi korisnici Telemach digitalne televizije I Total TV platforme moći će potpuno besplatno uživati u kanalima CineStar TV Premiere HD 1 i 2. CineStar ovog mjeseca donosi veliki izbor ekskluzivnog filmskog i serijskog sadržaja. Na CineStar TV Premiere 1 kanalu ćete tokom mjeseca premijerno moći uživati u najvećim filmskim hitovima koji su do prije samo godinu dana oduševljavali gledaoce u kinima širom svijeta.

Početak mjeseca rezervišite za remake djelo jednog od najvećih imena filmskog svijeta, Stevena Spielberga, koji će vas 02.09. u 20:00h uvesti u jedan posve drugačiji svijet ispunjen emocijama, fantazijom i dobroćudnim stvorenjima u avanturi Veliki dobroćudni džin.

Zauzmite svoje mjesto pred malim ekranima jer za vas 09.09. u 20:15h planetarno popularna četvorka izvodi nezamislive trikove u filmu Velika iluzija 2. Zanima vas zašto je ponekad potrebno prekršiti pravila i “otpustiti kočnice”? Odgovor se krije u urnebesnoj komediji Opasne mame koje 16.09. u 21:40h donose recept za pravu zabavu.

Kraj mjeseca dočekajte sa dobitnikom Oskara, Matthew McConaughey-em, u istinitoj priči o jednoj od najkontroverznijih ličnosti američkog juga, 23.09. u 21:05. u filmu Pobunjenik iz okruga Jones.

Iskoristite promotivni period, opustite se i uživajte uz najbolje holivudske hitove, filmske naslove europske kinematografije, intervjue sa glumcima i poznatim rediteljima, ekskluzivne specijalne emisije sa atraktivnim materijalima sa snimanja najnovijih filmskih hitova.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno