Zabava

Multiplex Ekran Zenica: iduća sedmica donosi tri nova filma

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica: iduća sedmica donosi tri nova filma – Prva sedmica u septembru donosi horor iz romana Stephena Kinga koji će prestraviti mnoge “ONO (IT)”, dramu i triler “NOKTURAMA”, a za naše najmlađe posjetioce animiranu avanturu “MALI BIGFOOT (3D)”

ONO (IT)

Genijalni Stephen King i njegova knjiga Ono postali su svjetski fenomen nakon ekranizacije davne 1990. godine. Kada počnu nestajati djeca iz gradića Derry, Maine, grupa djece će se suočiti sa svojim najvećim strahovima kada će se morati suočiti sa zločestim klaunom Pennywiseom, čija povijest nasilja i ubojstava datira daleko u prošlost.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “Ono” možete pogledati na linku:

MALI BIGFOOT (3D) (THE SON OF BIGFOOT 3D)

Od redatelja filmova Sammy 1 i 2 i House of Magic, dolazi uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva nevjerojatnu tajnu. Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako također ima super-moći. Međutim, nije svjestan da je njegova potraga za ocem dovela korporaciju HairCo. bliže Bigfootu.

Termini projekcija subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00 i 16:00 sati

Trailer filma “Mali bigfoot (3D)” možete pogledati na linku:

NOKTURAMA (NOCTURAMA)

Film detaljno prati grupu mladih ljudi, umornih od društva u kome žive, dok planiraju i izvršavaju seriju terorističkih napada u Parizu, nakon čega se povlače u luksuznu robnu kuću kako bi se sakrili.

Termini projekcija svaki dan od: 18:30 i 21:00 sati

Trailer filma “Nokturama” možete pogledati na linku:

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno