Zenica

Promocija novog romana Selvedina Avdića “Kap veselja” – petak 19:30h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promocija novog romana Selvedina Avdića “Kap veselja” – petak 19:30h . Postoje romani o kojima će se pričati i kada nas više ne bude. Nema ih puno. Ovo je jedan od njih.

Kruno Lokotar

Kombinacijom trilerske gradacije napetosti, bajkovitog podteksta, elemenata fantastike i strave i užasa te, da ni taj aspekt ne ostane nespomenut, ljubavnog zapleta, a sve na pozadini kronotopa koji bismo po automatizmu vezali uz neorealističku prozu (industrijski grad u limbu ‘tranzicije’), Avdić je napisao još jedan izvrstan roman. Kap veselja istodobno se nadaje kao pitko i napeto štivo, ali i intrigantna i poprilično složena prozna struktura.

Dinko Kreho, Booksa.hr

Filmičnost romana “Kap veselja”, njegova kadrirana atmosfera, dovedeni su do iznimno preciznih i dojmljivih slika. Koje pomjeraju stvari, i koje u jednom maljevićevski ogoljenom crnilu uzburkavaju emocije, guše i oslobađaju. (…) Konačno, apokalipsa završetka, posljednjih scena ovog romana, taj očajnički bijeg u brda, pokazuju da je “Kap veselja” Selvedina Avdića roman kakvog se ne bi postidjele ni mnogo veće književnosti.

Đorđe Krajišnik, Oslobođenje

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno