Zenica

INPUT: Proljetni bazar 8. maja od 10h do 14h

INPUT: Proljetni bazar 8. maja od 10h do 14h – Centar za mlade INPUT, Vijeće učenika, Vijeće roditelja i uposlenici OŠ “Skender Kulenović” organizuju PROLJETNI BAZAR. Bazar je donatorskog karaktera prikupljena sredstva biće usmjerena na izradu projektne dokumentacije novog aneksa Osnovne škole “Skender Kulenović”. Učenici i nastavnici OŠ “Skender Kulenović” su uvidjeli problem u nedostatku učionica i normalnom održavanju nastave, te su se odlučili aktivirati i pokrenuti zajedno sa nevladinim sektorm i lokalnom zajednicom. Bazarom se želi uvezati nevladin sektor, škola i mjesne zajednice, uključiti mještane u aktivnosti za poboljšanje uslova življenja u lokalnoj zajednici i umrežavanja lokalnih resursa.

Bazar će biti održan u utorak 08. maja 2018. godine, u periodu od 10:00 do 14:00h ispred OŠ “Skender Kulenović”
Ukoliko želite promovisati svoje proizvode i aktivnosti, ili se želite predstaviti sa plesnom ili nekom drugom zabavnom tačkom na kojoj radite, iskoristite Proljetni bazar za to i prijavite se!
Pozivamo sve nevladine organizacije, kulturno-umjetnička društva,  pojedince, i sve one koji se bave nekim zanimljivim aktivnostima i rade korisno za lokalnu zajednicu da se prijave na Proljetni Bazar.

Svi zainteresovani za učešće u izložbenom i kulturno-zabavnom programu Bazara mogu poslati svoju prijavu najkasnije do 06. maja 2018. godine. PRIJAVNI OBRAZAC

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem