Zenica

Promocija: Leptir – Otvaranje budućnosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promocija: Leptir – Otvaranje budućnosti – U prostorijama Opće biblioteke u Zenici, Udruženje Lotos -Zaštita mentalnog zdravlja Zenica je održalo promociju knjige “Leptir-Otvaranje budućnosti”.

Promocija je organizovana u saradnji sa Općom bibliotekom i Forumom građana Zenice, kojima se ovim putem još jednom zahvaljujemo na saradnji i pruženoj podršci. Promocija je protekla u divnoj i prije svega jako emotivnoj atmosferi, istovremeno sa puno suza i osmijeha.

Još jednom se zahvaljujemo svim učesnicima i gostima koji su podržali i prepoznali naš rad, te se nadamo da ćemo zajedničkim djelovanjem doprinjeti inkluziji i poboljšanju kvalitete života osoba sa invaliditetom.

Autori i koautori knjige Leptir su prim.dr.spec.mr.sci. Aiša Smailbegović – Hadžihaliloviž, prim.dr.spec. Boško Kukolj, umjetnik Vahid Tirić, odgajateljica Nisveta Kozliž, Ivana Vasiž, dipl.iur, psihologica Emina Hadžihalilović.

Udruženje Lotos Zenica je prošle godine obilježilo 20.godišnjicu formalnog rada i postojanja.

Tim Udruženja Lotos Zenica

Foto: J. Hadžić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno