Naše

Profesoru Škuljeviću hitno ponovno treba krv

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Profesoru Škuljeviću hitno ponovno treba krv- Profesor Željko Škuljević je još uvijek u bolnici i još uvijek mu je potrebna krv u znatnim količinama. Slijede hitna i važna uputstva! Profesor se zahvaljuje svim donatorima koji su donirali u prošlim danima, kao i onima koji će tek donirati.

nažalost, zalihe u KBZ su istrošene i potrebne su nove kočičine – kontakt osoba je njegova kćerka Žana Fareed, koja je zamolila da se objava podijeli svima koji znaju ili su čuli za profesora.

Željko Škuljević u bolnici - naslovnaVAŽNA NAPOMENA: Profesoru Škuljeviću je još uvijek potrebna 0 RH negativna krv – Svaki dan je potrebno 7 doza krvi da bi se iz nje izdvojili trombociti ( oni pomažu pri zgrušavanju krvi). Donori trebaju dolaziti, što ranije ujutro, jer je potrebno dosta vremena da se trombociti izdvoje, izmiješaju, odstoje i pripreme za primanje. Trombociti mogu opstati samo šest (6) sati nakon izdvajanja i zato je jako važno da se donira rano ujutro. Po mogućnosti bi bilo najbolje da donori dođu u isto vrijeme ili u razmaku od najviše tri sata. Svi koji žele donirati ne smiju jesti obilan doručak i ne smiju pet dana prije imati tragove bilo kakvih lijekova ( andol, aspirin i dr).

Ko je u mogućnosti da donira treba se prvo javiti kćerki prof.Škuljevića Žani na  br. 061 109 850 ili poslati poruku na fb profil (link).

Zahvaljujem se svim donorima koju su već darovali i unaprijed se zahvaljujem svim dobrim ljudima koji se odazovu na ovaj HITAN APEL.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno