Ljudi

Profesor Dženan Kulović dobitnik priznanja za doprinos kreiranju novih naučnih istraživačkih rješenja za boljitak ekonomije BIH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Priznanje za doprinos kreiranju novih naučnih istraživačkih rješenja za boljitak ekonomije BIH  pripalo je profesorima sa šest javnih Ekonomskih fakulteta Univerziteta iz cijele BiH.

Ovi univerziteti su bili partneri Sparkase Banke u projektu Nagrada “Zlatno S za najbolji rad iz ekonomije i bankarstva “. Među nagrađenim je i prof.dr. Dženan Kulović sa Ekonomskog fakulteta u Zenici.

Ostali dobitnici su prof. dr. Željko Šain sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, prof. dr. Dijana Vuković sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Bihaću, prof. dr. Dejan Mikerević sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci, prof. dr. Meldina Kokorović Jukan sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i prof.dr. Igor Živko sa Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Mostaru.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno