Biznis

ProCredit Bank: samouslužna Zona 24/7 u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ProCredit Bank otvorila samouslužnu Zonu 24/7 u Zenici – ProCredit Bank je danas, u okviru poslovnice u Zenici na adresi Londža 77, otvorila samouslužnu Zonu 24/7. U samouslužnim Zonama klijentima je omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Pored Zenice, klijenti ProCredit Bank mogu koristiti Zone 24/7 u poslovnicama Banke u Sarajevu, Banjoj Luci i Mostaru.

Postojeće Zone 24/7, u ProCredit Bank, su samo početak ulaganja u modernizaciju poslovne mreže i najnoviju opremu. Cilj je da do jeseni 2015. godine sve poslovne jedinice ProCredit Bank budu renovirane, a Zone 24/7 dostupne u većini gradova u kojima trenutno posluje ProCredit Bank.

ProCredit Bank svojim klijentima nastoji ponuditi usluge u onom trenutku kada je njihovo obavljanje potrebno, bez obzira na radna vremena poslovnih jedinica. U okviru Zona 24/7 klijentima su na raspolaganju bankomati za isplatu i uplatu gotovine, zatim depozitni sefovi, posebno značajni za preduzetnike, mala i srednja preduzeća, a koji omogućavaju pologe gotovog novca i pazara. Tu su i terminali za elektronsko bankarstvo i dobijanje korisnih informacija o uslovima i ponudi banke.

ProCredit Bank poziva sve zainteresovane da posjete samouslužne Zone 24/7 u Zenici, Sarajevu, Mostaru ili Banjoj Luci i obave svakodnevne transakcije bez čekanja u redovima, na brz i pouzdan način. 
Za više informacija o ProCredit Bank i Zonama 24/7 posjetite www.procreditbank.ba .

procreditze002



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno