Biznis

Posao u Lufthansi za građane BIH

Kompanija Posao.ba potpisala je ekskluzivni ugovor s kompanijom Lufthansa za regrutaciju kandidata u centru za korisničku podršku u Brnu, Republika Češka. Tokom narednih mjesec dana portal Posao.ba će raditi na intenzivnoj regrutaciji i selekciji kandidata s prostora BiH. Lufthansa InTouch je svjetska mreža Lufthansa servisnih centara sa sjedištem u Berlinu. Sa sedam ureda u nekoliko zemalja širom Evrope, Lufthansa InTouch centar je odgovoran za pružanje podrške kupcima Lufthansa Grupe, koja nudi više od 360 usluga za oko 40 različitih tržišta, na više od 20 jezika.

Uposlenici korisničkog centra Lufthansa InTouch zaduženi su za pružanje podrške kupcima u vezi rezervacije letova, bonus frequent flyer programa, prodaje karata i drugih usluga koje ova međunarodna kompanija nudi. Najčešća komunikacija s korisnicima odvija se na njemačkom jeziku, dok se nešto manji broj poziva odvija na engleskom jeziku, koji je ujedno i zvanični jezik za internu komunikaciju unutar kompanije.

Ovo je idealna prilika za zaposlenje mladih ljudi iz BiH s minimalno završenom srednjom školom, naprednim znanjem njemačkog jezika, te željom da putuju i rade u inostranstvu. Osim poznavanja njemačkog jezika, od kandidata se traže i odlične komunikacijske vještine, osnove poznavanja rada na računaru i spremnost na učenje. Kandidati koji žele biti razmatrani za navedene pozicije trebaju popuniti aplikacionu formu na www.posao.ba ili putem direktnog linka. Samo prijave poslane putem portala Posao.ba bit će uzete u razmatranje tokom selekcijskog procesa kandidata, saopćeno je.

Više na http://www.posao.ba/#!searchjobs;page=1;keyword=lufthansa;job=92504

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi