PERO Zenica
Info

ProComp i Philips Vam poklanjaju 51 televizor- saznajte kako!?

ProComp i Philips Vam poklanjaju 51 televizor- saznajte kako!? – Uz novi XXL Philips TV osvojite* i manji 32-inčni Philipsov televizor 32PHS4112.Kupci uz kupovinu XXL Philips televizora s dijagonalom zaslona od 49 inča i više, koji svoj TV kupe te ga registruju na internetskoj stranici http://tvpromotion.eu/ do 17.09.2017, imaju priliku da sudjeluju i osvoje 32″ televizor.

Izvlačenje dobitnika besplatnih 32-inčnih televizora među registriranim vlasnicima novih Philipsovih XXL televizora odvijati će se 20.09.2017. na stranici
http://tvpromotion.eu/.

Dobitnici će u roku od 7 dana od izvlačenja biti obaviješteni na e-adresu koju su naveli prilikom registracije novog TV-a, do zaključno 18. 10. 2017.
Ponudu Philips televizora možete pogledate klikom na link: http://www.procomp.ba/philips-televizori

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...