Ljudi

Pročitajte apel porodice Žigonja iz bolnice u Istanbulu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pročitajte apel porodice Žigonja iz bolnice u Istanbulu – Prijatelji naši i dobri ljudi, mi više ne znamo sta da napišemo, jednostavno smo slomljeni, ovo danas nas je slomilo, ali opet kako naš Ajdin kaže: “Babo to je za moje dobro”. Njegova hrabrost i odlučnost nas drži i tjera da idemo dalje, a opet vjerujemo da se sve dešava sa Allahovom voljom.

Danas smo obavili razgovor sa dr. Alanayem koji je nakon pregleda snimaka utvrdio da je jedan od nosećih šarafa (gdije se vidi na rengenskom snimku u donjem lijevom ćosku) pukao i da se mora to očistiti i sanirati. Jako smo potreseni, čeka se odluka da se vidi koliko je hitno i može li se čekati do 12.09 kad je operacija noge i da se i taj zahvat uradi.

Doktor je naglasio da ne bi trebalo doći do povećanja troškova, mada ko će znati ,ali stvarno nam sad nije do toga. Molim vas sve koji pročitate ovaj post da i podijelite, dovite za našeg Ajdina, dovite da izdrži, jer Allah nam je svjedok koliko nas je strah obuzeo, nemoć, ali opet uz dovu se nadamo da će sve biti dobro. Više ni sami ne znamo kako utješiti Ajdu, Allahu pomozi.

Ono što znamo da će operacija lijevog skočnog zgloba koja je zakazana za 12.09. koštati 10 000 € za šta smo dobili i predračun, ostalo ništa ne znamo…

Za uplate iz BiH
Intesa SanPaolo Banka
Na ime: Ajdin Žigonja
Račun banke: 154-001-00000019-10
Broj tekućeg računa: 915791Z1Z66413.

Za uplate iz inostranstva:
Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo.
Primatelj: Ajdin Žigonja, Reisa Causevica 11
IBAN:BA391542019991579154
SWIFT: UPBKBA22

Hvala vam puno

Za sve dalje informacije o Ajdinovom slučaju, stanju ili bilo koja pitanja, možete kontaktirati Ajdinovog oca, Elvisa Žigonju,
Kontakt telefon: +387 62 062 226 (viber ili Whatsapp) ili na Facebook grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ZIGONJI

Budite uz nas…

Unaprijed zahvalna porodica Žigonja ❤️ na lokaciji Acıbadem Maslak Hastanesi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno