Ljudi

Napustio nas je zauvijek naš Mehmed Čolak Čola, dženaza u utorak poslijepodne

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Napustio nas je zauvijek naš Mehmed Čolak Čola-  Nakon teške bolesti jučer nas je napustio veliki čovjek, sportski radnik i jedan od onih kojem mu je Čelik bio nešto posebno, naš Mehmed Čola Čolak!

Neka mu dragi Allah podari Džennet, a porodici sabura i uvjek ćemo te se rado sjećati kao velikoga čovjeka i velikog gospodina kada je naš Grad u pitanju!

Dovoljno govori o njemu koliki je bio zaljubljenik u sport, te koja je veličina, svojim velikim gestom i dolaskom iz bolničke postelje na jednu historijsku sjednicu kada se usvajo novi statut i svojim glasom doprinjeo tome da se klub iz političkih ralja vrati onima koji ga vole iskreno srcem to jest svojim navijačima, njegova je želja bila kada je Čelik u pitanju da se Klub spasi sto je se i na kraju rezultiralo promjenom statuta, hvala još jednom ikona zenička sto smo imali takvu veličinu od sugrađanina i rado će te se tvoji Zeničani sjećati, uvijek ćeš biti dio nas, zeničke raje!

I za kraj, naš NK Čelik na najbolji mogući način ispratio pobjedom nasu zenički ikonu! RIP

Preuzeto sa FB Robijaši



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno