Nogomet

Problemi za Mehu Kodru: Jedan od najboljih Zmajeva van stroja od 22. jula

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Manje od mjesec ostalo je do utakmice 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, u kojoj će fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine ugostiti Lihtenštajn.

Na Bilinom polju bi trebao debitovati i Meho Kodro, a novi selektor bh. tima mogao bi se naći u neočekivanim problemima.

Nove sezone startale su u većini zemalja u kojima nastupaju bh. reprezentativci, a iz Švicarske ne stižu dobre vijesti. Miroslav Stevanović, jedan od najboljih bh. fudbalera u prošloj sezoni, zbog povrede je van stroja.

Stevanović je posljednji meč za Servette odigrao protiv Grasshoppersa prije dvadesetak dana (22. jula) i od tada nije bio u kombinacijama trenera Rene Weilera. Propustio je ukupno pet utakmica u prvenstvu Švicarske i kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Prema podacima na Transfermarktu naš reprezentativac je povrijeđen i ne zna se kada će se vratiti na teren, dok je Servette u najavi utakmice protiv Glasgow Rangersa objavio da Stevanović nije u kadru jer je rekonvalescent, odnosno da se oporavlja od povrede.

Nadamo se da će do 8. septembra biti spreman i da će biti na raspolaganju Kodri i njegovi saradnicima u duelima protiv Lihtenštajna i Islanda (11. septembar).

Autor: faktor.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno