Biznis

Privredna komora ZDK i SERDA organizovali prezentaciju trećeg poziva za dodjelu bespovratnih sredstava CHALLENGE FONDA za inovativne ideje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Privredna komora ZDK i SERDA organizovali prezentaciju trećeg poziva za dodjelu bespovratnih sredstava CHALLENGE FONDA za inovativne ideje – Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona, u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA, organizovala je

PREZENTACIJU TREĆEG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA

CHALLENGE FONDA ZA INOVATIVNE POSLOVNE IDEJE

koja je održana dana 03.12.2018. godine (ponedjeljak) sa početkom u 11:00 sati, u prostorijama Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona u Zenici,

ulica Mehmedalije Tarabara broj 15, velika sala, IV sprat

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to change – C2C koji finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasade Švedske u BiH, a koji kroz četiri godine provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća. Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.

Sredstva u ukupnom iznosu od oko 3 miliona eura namijenjena su mikro, malim i srednjim preduzećima s područja Bosne i Hercegovine, kao i startup-ima s inovativnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.

Na prezentaciji prisutni su imali priliku saznati sve detalje o načinu i uvjetima prijave, ali i iznosima koji stoje na raspolaganju potencijalnim aplikantima.

U svojstvu domaćina, Diana Babić, direktorica Sektora za industriju i projekte u Privrednoj komori ZDK, pozvala je sve prisutne privrednike da apliciraju na ovaj Javni poziv, istakavši, pri tome da je ovaj fond prava prilika za sve privrednike i savršena platforma koja će aplikantima donijeti zadovoljavajuće rezultate.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno