Ostali sportovi

Pripreme OK BLOCK OUT na Bazenima Zenica

Podijeli ovu vijest:
Za nepune četiri godine postojanja Odbojkaški klub “BLOCK OUT” Zenica kroz trenažni proces spremila je i mušku i žensku ekipu za sistem takmičenja.
Jedini zenički odbojkaški klub BLOCK OUT Zenica koji ima i mušku i žensku ekipu, koristi početak ljeta na najbolji mogući način.
Da bi spremni ušli u takmičarsku sezonu 2021/22 SUPERLIGU FBIH sa muškom ekipom, krenuli su sa treninzima na Bazenima Zenica gdje, sa svojim trenerom, rade na povećanju snage i ukupne fizičke spremnosti, dok ženska ekipa se priprema za Regionalno takmičenja za prvaka FBIH u omladinskim konkurencijama.
“Sada nas očekuje dosta napornog rada i priprema za početak prvenstva”, nakon zavrsenog drugog  “VOLLEYBALL CAMP Haris Hasanica Budva 2021” uveliko se radi na pripremama za veliki “BEACH VOLLEYBALL ZENICA 2021” 7 i 8. Avgusta rekao nam je Haris Hasanica, predsjednik Odbojkaškog kluba “Block Out” Zenica.
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno