Biznis

Priključi se: prevodilačka agencija Linguance poziva kreativne mlade ljude na saradnju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Priključi se: prevodilačka agencija Linguance poziva kreativne mlade ljude na saradnju – Učite strane jezike – u jezicima je budućnost. Prevodilačka agencija Linguance Sarajevo, čiji je vlasnik i direktor Zeničanin prof. Feđa Imamović, magistar engleskog jezika i književnosti i prevođenja poziva sve zainteresovane koji se bave jezikom ili su dovoljno kreativni i ambiciozni da kontaktiraju njegovu prevodilačku agenciju Linguance Sarajevo radi mogućnosti ostvarivanja poslovne saradnje.

Zbog široke ponude ove kompanije, za saradnju s Linguanceom prilika se pruža svima koji smatraju da mogu ponuditi korisne usluge, a to se posebno odnosi i na ambiciozne studente koji se bave kreativnim pisanjem, online marketingom i prodajom, te studente bosanskog/hrvatskog/srpskog jezika za angažman po potrebi na poslovima lekture i korekture prijevoda.

Prevodilačka agencija Linguance Sarajevo nudi profesionalne prevodilačke usluge za više od 80 jezika, 700 jezičkih kombinacija, te pri tome sarađuje s nekoliko hiljada vrhunskih jezičkih stručnjaka iz 60 zemalja. Ono što Linguance razlikuje od mnogih drugih prevodilačkih agencija je upravo činjenica da se klijentima pružaju najraznovrsnije jezičke usluge, te da se radi na principu da se uvijek dostavljaju visokokvalitetni prijevodi.

Bez obzira da li vam je potreban tehnički prijevod, prijevod medicinske dokumentacije, patentnih zahtjeva, ili želite prevesti internet stranicu svoje firme, Linguance za svaku oblast i registar ima poseban tim stručnih prevodilaca koji rade koristeći najsavremenije prevodilačke tehnologije uz primjenu najviših standarda prevodilačke industrije.

Neke od naših usluga su: pismeno i usmeno prevođenje, ovjereni prevodi s pečatom sudskih tumača, lokalizacija internet stranica, lokalizacija softvera i internacionalizacija, lektorisanje, kreativno pisanje, titlovanje filmova i ostalih video sadržaja, prevođenje sa sinhronizacijom i audio produkcijom, e-podučavanje stranih jezika putem Skypea, kognitivna jezička ispitivanja, te konsultacije o međukulturalnoj komunikaciji.

JEDNA KOMPANIJA. STOTINE RJEŠENJA.

Linguance nastoji klijentima pružiti vrhunske jezičke usluge. Svakom projektu se pristupa s posebnom pažnjom i oprezom, a klijentima  se isključivo isporučuju gotovi proizvodi spremni za upotrebu. Naša primarna vizija i cilj je stvaranje i vođenje kompanije koja pruža takav asortiman usluga da klijentima ne trebaju usluge drugih kompanija ili honoraraca. Mi ne radimo samo na prijevodima, mi organizujemo, uređujemo, dizajniramo i čak ugovaramo štampanje i dostavu prevedenog materijala na poslovnu adresu naših klijenata.

Svi prevodioci koji rade na važnim projektima u Linguanceu imaju najmanje pet godina iskustva i fakultetsku diplomu iz oblasti prevođenja ili iz drugih primarnih oblasti u kojim nude prevodilačke usluge. Osim toga, mi pružamo prilike i mladim ljudima za profesionalno prevodilačko usavršavanje, uz rad pod mentorstvom iskusnih i stručnih prevodilaca.

Vjerujemo da su potrebe i zahtjevi naših klijenata uvijek na prvom mjestu. Bez obzira na to koja vam je vrsta usluge potrebna, tu smo da prevladamo jezičke prepreke i povezujemo različite kulture na svaki mogući način.

Za više informacija o prevodilačkoj agenciji Linguance posjetitite: www.linguance.com/bs

Sve zainteresovane za saradnju pozivamo da lajkaju Facebook stranicu Linguance klikom na sljedeći link https://www.facebook.com/agencijaLinguance/, te da nas kontaktiraju putem e-maila na [email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno