PERO Zenica
Zločini

Prijetnje u Topčić Polju, krađa u Marjanovića putu

Prijetnje u Topčić Polju, krađa u Marjanovića putu – Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U ulici Marjanovića put, izvršeno je krivično djelo teške krađe u podrumske prostorije vlasništvo lica H.N., iz kojih je tom prilikom otuđena određena količina alata. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Od strane policijskih službenika Policijske stanice Nemila je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje lice N.E., iz Topčić Polja. Navedeno lice je lišeno slobode zbog prijetnji upućenih licima: N.R., Z.B. i Z.G., a koje su prijavljene u dežurnoj službi Policijske stanice Nemila.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...