Ljudi

Prijem za penzionisanu novinarku Gordanu Ristović-Muslija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gordana Ristović Muslija, dugogodišnja novinarka Federalne TV iz ITC centra Zenica, nedavno je od strane kolega ispraćena u zasluženu penziju. Na društvenim mrežama objavljena je informacija da je prijem za Gordanu, koja je svojim vrijednim reporterskim poslom izvještavala iz svih općina Zeničko-dobojskog i srednjebosanskog kantona, upriličen u – Kaknju. Informaciju prenosimo sa sajta kakanjske općine.

-Upriličen svečani prijem za čuvenu novinarku i omiljeno lice s TV ekrana Gordanu Ristović-Muslija povodom njenog odlaska u penziju Nedostajat će na malim ekranima. Za sve godine vrijednog rada u medijima, za svako njeno „Dobar dan“ u “Federaciji danas”, za svaki prilog u Dnevniku Federalne televizije, za njen doprinos u uzdizanju i napretku našeg bosanskohercegovačkog društva, danas smo Gordani Ristović-Muslija uputili jedno veliko, iskreno, od srca: Hvala!
Svečani prijem je mali znak pažnje načelnika Bajtarevića prema Gordani Ristović Muslija, omiljenom licu sa TV ekrana i novinarki koja je putem TV signala bila čest i drag gost u našim domovima. Raduje saznanje da je i u mirovini aktivna, i to na jednom dokumentarnom i patriotskom projektu koji će uskoro biti predstavljen javnosti.
“Radujemo se novim susretima s našom Gordanom, uvijek i u svakoj prilici, gdje god nam se životni putevi susretnu. U zdravlju i sreći živjela penzionerske dane!” Načelnik Mirnes Bajtarević i građani Kaknja

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno