Info

Prijem u ambasadi BiH u Maleziji za hafize Adisu i Nijaza Aganhodžića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijem u ambasadi BiH u Maleziji za hafize Adisu i Nijaza Aganhodžića – Na Svjetskom prvenstvu hafiza, učača Kur’ana, predstavnici BiH, hafizi Adisa i Nijaz Aganhodžić su 17. 5. imali nastup, na kojem je inače nastupalo devet takmičara iz različitih zemalja. Obzirom da se finale održavaju i u četvrtak i petak, konačni rezultati će se znati u subotu kada je planirana ceremonija zatvaranja, te dodjeljivanje nagrada i proglašenje pobjednika.

Nastup predstavnika BiH, hafiza Adise i Nijaza Aganhodžića, svojim prisustvom uveličao i Ambasador BiH u Maleziji, gospodin Emir Hadžikadunić. U četvrtak, 18.5. gospodin Emir Hadžikadunić, ambasador naše zemlje u Maleziji je upriličio prijem za hafize Adisu i Nijaza te im se zahvalio na pozitivnoj promociji naše zemlje u Maleziji. Hafizi Adisa i Nijaz nisu krili zadovoljstvo i impresije zbog Ambasadorove podrške u njihovom natjecanju, te prijema u Ambasadi. Istakli su da je to model kako se promoviše naša domovina i njene vrijednosti.

Na ceremoniji zatvaranja, učešće u programu će uzeti i hafiz Nijaz Aganhodžić, koji će sa predstavnicima nekoliko različitih zemalja proučiti ilahiju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno