Zenica

PRIJAVI SE: Prezentacija “Klinike za srce Berlin” u Zenici za medicinske radnike koji imaju namjeru karijeru nastaviti u Njemačkoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na jedinstveni događaj organiziran za medicinske radnike (medicinske sestre/tehničare, fizioterapeute, ljekare) koji imaju namjeru svoju karijeru nastaviti u Njemačkoj.

Ovo će biti ekskluzivna prilika da prisustvujete prezentaciji renomirane Klinike za Srce iz Berlina.

Direktor klinike osobno će voditi prezentaciju, pružajući vam uvid u napredne medicinske prakse i radno okruženje koje klinika nudi.

Datum i vrijeme: Subota, 18.11.2023 u 13:00 sati
Mjesto održavanja: AVS Agencija, Bilmišće do br. 70, Zenica

Nakon prezentacije, kandidatima će biti omogućen intervju kao dio selekcijskog procesa.

To je izvrsna prilika za sve koji žele biti dio ovog prestižnog tima. Također, želimo posebno pozvati obrazovne ustanove zainteresirane za ostvarivanje suradnje sa Klinikom da prisustvuju ovom događaju.

Ovo može biti prilika za razvijanje partnerstava i programa razmjene, kao i za upoznavanje s najsuvremenijim medicinskim praksama.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do petka, 17.11.2023 do 16:00 sati putem e-maila: [email protected] ili telefonskim putem na broj +387 61 387 508.

Napominjemo da je za ulaz na prezentaciju i intervju potrebno imati potvrdu o prijavi koju će Vam obezbjediti AVS Agencija.

Radujemo se prilici da razgovaramo o Vašoj potencijalnoj budućnosti u Berlinu, kao i mogućnostima suradnje s obrazovnim ustanovama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno