Najava dešavanja Servisne info

Prijavi se: EDU ZenFest 15.08.-15.09.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prošle godine naš grad bio je počašćen prvim jednomjesečnim festivalom u cijelom regionu, pod nazivom “AntiDepZenFest 0.214” koji je implementirala neformalna grupa građana. Ove godine u periodu od 15.08. do 15.09. se ponovo održava istoimeni festival, ali ovaj put u organizaciji Udruženja “ZenFEST”.

U okviru festivala biće održan i edukativni dio pod nazivom “EDU ZenFest“ koji sprovodi UG „Zen FEST“ u saradnji sa Omladinskim udruženjem „REaktiv“, a za cilj ima osposobiti mlade ljude i pomoći im u samoostvarivanju kroz neformalno obrazovanje i na taj način ih pripremiti za sudjelovanje u svakodnevnim društvenim, poslovnim i političkim dešavanjima.

EDU ZenFest je planiran kao obuka koja će sadržavati 5 modula iz oblasti komunikacije, marketinga i planiranja, a koju će pohađati 15 mladih ljudi iz Zenice tokom jednomjesečnog trajanja festivala. Moduli su koncipirani kao dvodnevni treninzi koji će učesnicima/ama pružiti spoj teorije, prakse i iskustva predavača. Metode koje će se koristiti za što uspješniju realizaciju radionica su participativnog karaktera, što omogućava veću uključenost korisnika/ica u proces implementacije treninga.

Termini treninga:

Prvi trening: 15.-16.08.
Drugi trening: 22.-23.08.
Treći trening: 29.-30.08.
Četvrti trening: 05.-06.09.
Peti trening: 12.-13.09.

Svi treninzi će biti održani u Zenici, a priliku za učešće imaju svi mladi iz Zenice.

Omladinsko udruženje „REaktiv“ i UG „ZenFEST“ vas pozivaju da se prijavite za učešće na „EDU ZenFest“, a to možete učiniti popunjavanjem pristupnice na sljedećem linku: http://reaktiv.ba/edu-zenfest/

Prijave su otvorene do 7.8.2015. u 23:59.

Nakon završene obuke i uspješno položenog završnog testa, svi učesnici/ce će dobiti potvrdu o istom.

Kontakt za više informacija [email protected] ili broj telefona 061/523-169.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno