Posuđeno

Pridruži se akciji: Za hiljadu osmijeha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani/e, Udruženje za afirmaciju humanih ideja (AHI) u saradnji sa Upravom za vanjske poslove i dijasporu Rijaseta Islamske zajednice u BiH, i udruženjem “Kaizen” pokreće akciju ”Za hiljadu osmijeha” koja za cilj ima da pripremi i obezbijedi bajramske paketiće za što veći broj djece iz džemata širom BIH, sa akcentom na povratničke džemate.

AHI je odlučio da se zauzme za prikupljanje sredstava za djecu iz povratničkih mekteba. Paralelno prikupljamo i prikupili smo veći dio spiskova tih džemata, pa ćemo shodno ishodu akcije obezbjediti paketiće za one džemate koji su najviše zaboravljeni.

Bajramski paketići u praktičnom ”kofer” pakovanju će sadržavati didaktički materijal i slatkiše, a cijena jednog paketića po djetetu je 15 KM.

Ovim putem Vam se obraćamo sa molbom za donaciju za ovu kampanju. Donacije će se prikupljati tokom mjeseca aprila kako bi se paketići pripremili u maju i distribuirali do početka mjeseca Ramazana.

Rok za prijave i uplate je 4. maj 2015. godine. Napominjemo da sredstva možete donirati u bilo kojem iznosu koji želite i smatrate shodnim akciji.

Sredstva možete uplatiti na jedan od žiroračuna Udruženja:

SPARKASSE bank: 1990 5200 4811 5780
BBI banka:1418 0100 0936 8898

s naznakom ZA AKCIJU “ZA HILJADU OSMIJEHA”.

Sva prikupljena sredstva biće upotrijebljena u svrhu kupovine paketića, a izvještaj o akciji, njenom toku i provedbi možete dobiti na FB stranici Udruženja (AHI – Udruženje građana za afirmaciju humanih ideja). Informacije možete također dobiti i na sljedeće brojeve telefona:

061 362 408 (Emina Hrustić Islamović)
061 403 744 (Aida Jašarević)

Uz nadu da ćete se odazvati na ovu humanu akciju iskreno se zahvaljujemo u ime Udruženja, kao i ime sve djece koja će sa radošću i osmijehom primiti paketić čiji ste Vi donator, a ujedno i razlog iskrenog dječijeg osmijeha.

Srdačan pozdrav!

1001 osmijeh slika mali



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno