Zenica

Prezentacija malih grantova SAD-a za podršku civilnom društvu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnici Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini prezentirali su danas u Američkom kutku u Zenici male grantove za koje će vlada te države naredne godinu izdvojiti 700.000 dolara.

Konkurs se zatvara 27. decembra ove godine.

Grantovi su namijenjeni za pomoć euroatlanskim integracijama, aktivnosti omladine, razvoju demokratije, podršci civilnom društvu, razvoju medija…

-Grantovi su nešto na što naša javnost može da računa, pogotovo unutar nevladinih organizacija, za razvoj njihovih malih, srednjih ili velikih programa – kaže voditelj Američkog kutka u Zenici Sead Pašić.

Navodi da je prilikom pisanja programa vrlo važno ispoštovati sve propisane procedure, a najveći iznosi koji će pojedinačno biti odobreni aplikantima, čiji programi zadovolje uvjete konkursa su do 25.000 dolara.

Nakon Zenice, prezentacija će danas biti upriličena i u Doboju.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno