Info

Prevent u Zenici  posjetili učenici Srednje mješovite škole “Mladost”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proizvodni pogon Prevent u Zenici  posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda Srednje mješovite škole “Mladost” iz ZeniceU pratnji nastavnika škole i predstavnika firme Prevent, učenici Srednje mješovite škole “Mladost”  su obišli proizvodni pogon Prevent u Zenici, te uz stručnu asistenciju, upoznali se sa proizvodnim procesima koji se odvijaju u ovoj kompaniji, počev od proizvodnje automobilskih presvlaka pa do konfekcije tekstila, poznatih svjetskih brendova.

Pored sektora proizvodnje, učenici su u sklopu ove posjete obišli i upoznali se sa načinom rada popratnih proizvodnih službi skladišta i krojačnice, te službi kvaliteta, tehnologije i plana, čime su dobili jednu zaokruženu sliku cjelokupnog proizvodnog procesa, od planiranja  do izlaza gotovog proizvoda.

Ova posjeta je još jedan u nizu pokazatelja opredjeljenosti ove kompanije ka društveno odgovornom djelovanju, čemu u prilog ide i činjenica da saradnja Preventa u Zenici, sa obrazovnim institucijama, traje već dugi niz godina. Prevent Grupacija će nastaviti saradnju sa Srednjom mješovitom školom „Mladost“ u cilju podrške razvoju praktičnog znanja a time i stvaranju kvalitetnih i konkurentnih kadrova na tržištu rada.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno