Nogomet

Press u NK Čelik pred komšijski derbi sa Vitezom – Samo pobjeda dolazi u obzir

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Press u NK Čelik pred komšijski derbi sa Vitezom – Samo pobjeda dolazi u obzir – Subota: NK Čelik – NK Vitez u 16 sati. U prostorijama press salona stadiona „Bilino polje” danas je održana konferencija za medije.

Povod za press  je jedna od derbi utakmica 9.kola prvenstva nogometne BH Telekom Premijer lige BiH, sezona 2016/2017 i komšijski derbi, u kojoj je zenički NK Čelik domaćin ekipi NK Vitez.

Ova utakmica na programu je u subotu u 16 sati na stadionu Bilino polje u Zenici.

Prisutnim novinarima obratili su se trener Izudin Kamberović i nogometaš Fenan Salčinović. Moderator na pressu bila je PR NK Čelik Melisa Ahmetspahić.

Trener Kamberović ističe da su im, konačno, na raspolaganju svi nogometaši, osim Semira Pezera sa tri žuta kartona. U tim se vraćaju kapiten Jusić, Fenan Salčinović i drugi suspendovani nogometaši.

Očekuje pobjedu uz maksimalno zalaganje svih momaka koji istrče na teren Bilinog polja. Vitez je često bio nezgodan protivnik Čeliku, a sada ga predvodi i bivši trener Čelika, Boris Pavić.

Nogometaš Fenan Salčinović ističe da su Čelik i Vitez u rezultatskoj krizi. Vitez nakon velike pobjede nad Željezničarom u Sarajevu u 5.kolu ima tri poraza zaredom, a Čelik još nije osjetio slast domaće pobjede.

Salčinović očekuje konačno prvu domaću pobjedu u ovom prvenstvu. Obećava borbenost svih momaka, koji dobiju šansu u komšijskom derbiju. Nakon narušene atmosfere u timu odlaskom iz kluba trenera Kemala Alispahića, sjeli su sa Upravom i obećali borbenost do kraja prvenstva i sada je atmosfera dobra.

Da ponovimo, utakmica NK Čelik – NK Vitez na rasporedu je u subotu 17.septembra 2016.godine u 16  sati na stadionu Bilino polje u Zenici.

Službena lica za utakmicu NK Čelik – NK Vitez:

NK ČELIK – NK VITEZ Zenica, 17.09.2016. 16:00
Sudija Obradović Darko Stolac
DELEGAT A-1 Vičić Čedomir Bijeljina
Mišković Dubravko – Livno A-2 Hrstić Dalibor Ljubuški
POSMATRAČ SUĐENJA 4 Spahalić Emir Mostar
Kulović Sead – Sarajevo 5    

Tekst i foto: E- Imamović

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno