Nogomet

Press mlade U-21 reprezentacije pred susret sa Velsom – Mladi spremni za meč sa Velsom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Press mlade U-21 reprezentacije pred susret sa Velsom – Mladi spremni za meč sa Velsom – U Trening centru NS/FS BiH u Zenici održana je press konferencija U-21 reprezentacije uoči utakmice kvalifikacija za Euro 2019. sa Velsom. Meč BiH – Vels na programu je sutra, petak u 15,00 sati u zeničkom Trening centru. Ulaz na utakmicu je slobodan

Predstavnicima medija su se obratili selektor Vinko Marinović i igrači Stjepan Lončar i Darko Todorović.
Selektor Marinović kaže da su do sada održali četiri treninga i ističe spremnost naše ekipe, ne može računati na Luku Menala i Advana Kadušića:
– Ulazimo maksimalno spremni u utakmicu. Vels je dobra ekipa i biće teže nego u Velsu kada smo pobijedili sa visokih 0:4, ali uz ozbiljan pristup možemo ostvariti pozitivan rezultat. Amir Hadžiahmetović ima problema sa povredom, pa ćemo večeras znati da li će moći da igra. U teškoj smo grupi i na nama je da napravimo iskorak, a vidjećemo koliko smo spremni za to. Ova ekipa posjeduje potencijal, ali na kraju kvalifikacija ćemo da vidimo koliki, kazao je, pored ostalog, Marinović.

Nakon selektora Marinovića, prisutnim su se, ukratko, obratili i mladi reprezentativci Stjepan Lončar i Darko Todorović.
Lončar nestrpljivo čeka utakmicu sa Velsom, kaže da je imao malih problema sa zadnjom ložom:

– Spreman sam za sutrašnju utakmicu i jedva čekam da počne. Neće biti lako, ali očekujemo pobjedu, – rekao nam je Lončar.
Todorović kaže da mu je drago što je tu i da će ekipa pružiti maksimum:

– Nadam se da ćemo pobijediti u petak. Teren bi mogao biti težak i protivnik ima kvalitet, tako da ćemo morati da pružimo naš maksimum ukoliko želimo bodove. Motivisani smo i vjerujem da ćemo se suprotstaviti Velsu na pravi način,- zaključio je Todorović.
Da ponovimo, susret BiH – Vels na programu je sutra, petak u 15,00 sati u zeničkom Trening centru.
Ulaz na utakmicu je slobodan.

Narednu utakmicu naša U-21 selekcija igra četiri dana kasnije, u utorak 27.3.2018.godine, u Lihtenštajnu.

Tekst i foto
E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno