Naše

PREPORUČUJEMO: Pratite sve informacije iz Zenice na jednom mestu uz novu aplikaciju Zenicabloga za IOS ili Android telefone/tablete

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani prijatelji, s ponosom predstavljamo nove mogućnosti praćenja Svih vijesti iz Zenice na jednom mjestu – vašeg Zenicabloga, putem Android ili IOS aplikacija našeg portala, a i više!

Na OVOM LINKU je dostupna naša IOS aplikacija (Iphone)

Na OVOM LINKU nalazi se naša Android aplikacija dostupna za sve vrste Android uređaja (tableti/telefoni)

Svima onima koji na svojim telefonima ili tabletima imaju aktivne (upotrebljive) ranije verzije naše aplikacije, preporučujemo da izvrše ažuriranje, obzirom da nove verzije aplikacije imaju i niz novih opcija i rubrika.

Osim svih rubrika vijesti, oglasa i servisnih informacija, putem aplikacija za IOS/Android možete pristupiti i na naše partnerske sajtove: video portal Zenica.tv, vijesti iz BIH i regiona na TOPvijesti i korporativni, sajt vlasnika ova tri portala, agencije PRmedia,
a da pri tome ostanete unutar aplikacije.

Jedno mjesto za sve informacije iz Zenice, vaš Zenicablog.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno