Ljudi

Preminuo trener Husein Musa Selimović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Preminuo trener Husein Musa Selimović – Husein Selimović, Zeničanima poznatiji po nadimku “Musa”, bokserski i kick-boks trener preminuo je večeras u 60. godini života, potvrdili su Zenicablogu njegovi prijatelji.

Musa, koji je “stvorio” niz uspješnih sportista ovog grada, od “najzvučnijih imena” poput šampiona Ahmeda Krnjića i Bahrudina Mahmića, do niza mlađih, zasigurno je jedan od najzaslužnijih kick-boks i boks trenera u Bosni i Hercegovini, ali i sportistskih radnika uopće u BIH.

Njegovo “dijete” je i Klub borilačkih vještina ISAK-ZE, jedan od najaktivnijih i najmnogobrojnijih sportskih kolektiva u našem gradu. Selimović je bio dobitnik niza lokalnih, regionalnih i državnih priznanja u sportu, a njegovi puleni osvojili su stotine medalja, priznanja i trofeja na državnom, evropskom, pa i svjetskom nivou.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno