Ljudi

Preminuo naš sugrađanin 25-godišnji Mario Jozić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Preminuo naš sugrađanin 25-godišnji Mario Jozić – Naš sugrađanin Mario Jozić iznenada je preminuo u 25. godini života, potvrdili su nam njegovi prijatelji. Više od četiri godine u medijima smo mogli čitati akcije i pokušaje njegovih prijatelja da mu pomognu u liječenju,

Vedri, uvijek nasmijani mladić, čija je ljubav bio ples, nesretno je stradao prilikom vježbanja, da bi potom godinama ostao prikovan za kolica.

Ipak, nada ga nije napušta, a vedar duh i osmijeh je širio svuda oko sebe. U svakoj akciji Mario je davao svoj udio, svojom energijom i pozitivnim stavom. Svi koji su ga poznavali, makar i preko društvenih mreža, šokirani su u nedjelju uvečer po saznanju za ovu informaciju.

Dragi Mario, sigurni smo da će tvoj vedri duh živjeti dugo među svima onima koji su imali priliku i čast da te upoznaju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno