Info

Premijer Bašić upriličio prijem za studentice Pravnog fakulteta u Zenici koje su ostvarile zavidne rezultate na Svjetskom takmičenju iz međunarodne arbitraže u Beču

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirnes Bašić i ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Spahija Kozlić upriličili su prijem za dekanesu Pravnog fakulteta u Zenici prof.dr.sc. Larisu Velić i studentice takmičarskog tima ovog fakulteta koje su ostvarile zavidne rezultate na Svjetskom takmičenju iz međunarodne arbitraže koje je održano u Beču.

Tim Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici ove godine su činili Zerina Spahić, Emina Hrnjić i Nirvana Jašarević, zajedno sa akademskim trenericama Aminom Hasanović i Medinom Šehić.

Premijer Bašić i ministar Kozlić uputili su čestitke studenticama i trenericama, naglasivši da je ovo izuzetno važan uspjeh Pravnog fakulteta u Zenici te dali punu podršku u daljem radu.

Naglašeno je da je Vlada u Budžetu za 2022. godinu obezbijedila dodatna sredstva za angažman asistenata na zeničkom Univerzitetu, a koji su tokom svog školovanja ostvarili zavidne rezultate i ostvarili odličan uspjeh.

Za studentice koje su učestvovale na ovom takmičenju obezbijeđena je novčana nagrada u iznosu od po 1.000,00 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno