Zenica

Preliminarna lista stipendija

Preliminarna lista stipendija – Služba za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, stambene poslove i društvene djelatnosti obavještava kandidate koji su se javili na Konkurs Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK za dodjelu stipendija redovnim studentima na području Zeničko-dobojskog kantona za akademsku 2018/2019. godinu, da je sačinjena Preliminarna lista-KLIKNI OVDJE.

Sve greške koje kandidati uoče na Preliminarnoj listi mogu prijaviti u usmenom obliku u Staroj zgradi Gradske uprave, kancelarija broj 37 – Amra Halimić, a prigovore u pisanom obliku mogu dostaviti Službi putem Protokola Grada – šalter sala u roku do 19.07..

Pozivamo kandidate koji nisu dostavili broj žiro-računa da isti dostave u Službu za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, stambene poslove i društvene djelatnosti, kancelarija broj 37.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem