Nogomet

Prekrasni golovi obilježili remi na Bilinom polju – Čelik – Tuzla City 1:1

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prekrasni golovi obilježili remi na Bilinom polju – Čelik – Tuzla City 1:1 – Čelik i Tuzla City su u zanimljivom meču 27. kola Premijer lige podijelili bodove na Bilinom polju odigravši 1:1.  – Prvo poluvrijeme obilježila je nesvikadašnja situacija na fudbalskim terenima.

U 23. minuti trener domaćih Cihat Arslan je zbog povrede iz igre morao izvesti Luku Milietića, a umjesto njega u igru je ušao Harun Vardo. Međutim, ni Vardo se nije dugo zadržao na terenu. U igri nije proveo ni desetak minuta te je zbog povrede morao biti zamijenjen. Povrijeđenog Vardu je zamijenio Almir Ćubara.

Domaći su odlično otvorili drugo poluvrijeme. Prelijep gol za radost domaćih navijača postigao je Okić.  Međutim, radost Zeničana nije dugo trajala jer su gosti šest minuta kasnije uspjeli izjednačini. Strijelac prekrasnog pogotka bio je Kojić.  Posljednjih 15-ak minuta utakmice Čelik je igrao sa igračem manje. Dva žuta kartona u nekoliko sekundi dobio je Dedić. Bez obzira na igračku prednost gosti iz Tuzle nisu uspjeli doći do pobjedonosnog gola pa je ostalo 1:1.

Čelik – Tuzla City 1:1 (Okić 48’/Kojić 54′)

Čelik: Pavlović, Hodžić, Okoli, Vrhovac, Dedić, Dilaver, Okić, Grahovac, Pecelj, Miletić, Jurina.

Tuzla City: Fejzić, Efendić, Crnkić, Stojčev, Kojić, Stjepanović, Brekalo, Bevab, Ubiparip, Sesar, Zlatković.

Tekst: Sportsport.ba / Foto: E. i I. Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno