Info

Predstavnici Vlade ZDK održali sastanak sa predstavnicima nevladinih organizacija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnici Vlade ZDK održali sastanak sa predstavnicima nevladinih organizacija – Dana 08.09.2017. godine, kao rezultat prevedenih aktivnosti Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona po pitanju realizacije Javnog poziva za finansiranje i sufinansiranje programa/projekata nevladinih organizacija kantonalnog karaktera sa područja Zeničko-dobojskog kantona, u prostorijama ovog Ministarstva je održan sastanak sa predstavnicima kantonalnih nevladinih organizacija.

U pitanju su nevladine organizacije kojima su Odlukom Vlade Zeničko-dobojskog kantona odobrena budžetska sredstva za realizaciju programa/projekata u 2017. godini.

Sastanak je održan s ciljem uručivanja Odluke Vlade Zeničko-dobojskog kantona, broj: 02-14-12206/17 od 31.08.2017. godine i dogovora oko realizacije programa/projekata. Tom prilikom, Nurđehan Šahinović, Ministar ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice, ukazao je na značaj razvoja saradnje i partnerstva vladinog i nevladinog sektora u realizaciju budućih projekata, kao i na obaveze po pitanju izvještavanja o realizaciji odobrenih programa/projekata.

Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno