Info

Predstavnici udruženja “Ragbi vukovi” na sastanku sa zamjenicom predsjedavajućeg Skupštine ZDK Draženki Subašić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnici udruženja “Ragbi vukovi” na sastanku sa zamjenicom predsjedavajućeg Skupštine ZDK Draženki Subašić – Predstavnici udruženja „Ragbi vukovi“ Zenica Andrija Petrović, predsjednik Udruženja i sekretar Safet Begović sastali su se danas (srijeda, 27.06.2018.) sa zamjenicom predsjedavajućeg Skupštine Zeničko – dobojskog kantona Draženkom Subašić. Udruženje „Ragbi vukovi“ iz Zenice je u maju organizovalo međunarodni veteranski turnir „Zenica 2018“.

Povod za organizovanje ovakvog turnira na kojem je bilo oko 150 učesnika iz raznih evropskih zemalja je bila 46. godišnjica igranja ragbija u Zenici. Zanimljivo je napomenuti da je najstariji igrač na turniru imao 85 godina. Petrović i Begović su zamjenicu predsjedavjućeg informisali o samom turniru, utiscima gostiju koji su boravili u Zenici te o budućim planovima i aktivnostima ovog Udruženja.

Simboličnim poklonima su iskazali zahvalnost zamjenici predsjedavajućeg Draženki Subašić, koja je finansijski podržala organizaciju ovog događaja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno