Info

Potpisani ugovori o sufinansiranju radova za projekte utopljavanja zgrada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potpisani ugovori o sufinansiranju radova za projekte utopljavanja zgrada – Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić potpisao je s načelnicima općina Odžak i Orašje ugovore o sufinanciranju radova za projekte utopljavanja zgrada za uštedu energije u iznosu po 50.000 KM za svaku općinu.

S načelnikom općine Odžak Jakovom Ivankovićem potpisan je ugovor za Projekat “Utopljavanje zgrade općinske uprave 2 Odžak“ za što će ova općina obezbijediti 5.406,95 KM.

S načelnikom općine Orašje Stankom Vincetićem potpisan je ugovor za Projekat “Zamjena krovnog pokrivača OŠ Stjepan Radić Oštra Luka-Bok“, a koji ova općina sufinancira 28.511,68 KM.

Ugovori su potpisani u skladu sa Odlukom Vlade Federacije Bosne i Hercegovine o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava  „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekat utopljavanja zgrada radi uštede energije” utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2018. godinu Federalnom ministarstvu prostornog uređenja, saopćeno je iz ovog ministarstva.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno