Info

Predstavnici Udruženja „DLAN“ u posjeti Ambasadi Republike Turske u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnici Udruženja „DLAN“ u posjeti Ambasadi Republike Turske u BiH – Predstavnici Udruženja „DLAN“ – kantonalnog Udruženja roditelja osoba oboljelih od cerebralne paralize, mikrocefalije i hidrocefalusa su dana 14.02.2017. godine održali sastanak sa ambasadorom Republike Turske u BiH gospodinom Haldunom Kocom.

U veoma prijatnoj atmosferi održan je sastanak prilikom kojeg je delegacija Udruženja „DLAN“ koju su činili predsjednik Udruženja Selvedin Dedić i socijalni radnik Samir Mulić stekla utisak da će Ambasada Republike Turske pružiti nesebičnu podršku u radu i djelovanju Udruženja. Ono što je neupitno je da je Udruženje „DLAN“ dobilo podršku u realizaciji projekata koji su aktuelni, između ostalog projekat „Skrining usta i zuba za osobe s poteškoćama“ ali i ostale vrlo bitne projekte za populaciju osoba sa invaliditetom.

Na inicijativu ambasadora, održan je i radni sastanak sa Razvojnom agencijom „TIKA“, te je tom prilikom dogovorena posjeta predstavnika ove agencije Udruženju dana 17.02.2017.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno