Info

Ovogodišnja nagrada „Najmenadžer“ 6. jula

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovogodišnja nagrada „Najmenadžer“ 6. jula – Za sutra, 16. februara, u Sarajevu je zakazana svečana sjednica Organizacionog odbora Evropske nezavisne agencije za izbor i promociju menadžera i drugih uspješnih ličnosti, a povodom jubileja – 35 dodjela ove nagrade. Na svečanosti će, osobama koje su od samog početka od prije više od 20 godina saradnici u ovom projektu, biti uručena priznanja i zahvalnice, a biće usvojen i protokol ovogodišnje, 36. Ceremonije dodjele ove ugledne međunarodne nagrade, koja je zakazana za 6. juli u Gradskoj vijećnici u Sarajevu.

Od postojanja ovog projekta do sada je ukupno u 35 dodjela uručeno oko 500  nagrada dobitnicima iz 30 država, od čega je 200 nagrada za mali, srednji i veliki biznis u regionu,  175 nagrada ,,Oskar šampionima biznisa” i 70 nagrada ,,Ličnost godine”, medju kojima je i 12 nagrada predsjednicima država i vlada.

Tema ovogodišnjeg međunarodnog biznis foruma će biti ,,Investiciona ulganja u BiH i jugoistočnoj Evropi i kako ih unaprijediti”, a glavni uvodničar će biti pozna-ti biznismen Bogoljub Karić, koji je, prema vlastitoj izjavi, spreman u BiH investi-rati nekoliko milijardi dolara. Obzirom da će na Forumu prisustvovati dvadese-tak biznismena iz Srbije, ovogodošnji partner u projektu će biti Republika Srbija.

Priznanja i zahvalnice za uspješno funkcionisanje ovog projekta Evropske nezavi-sne agencije biće uručeno: Tomislavu Antunoviću, biznismenu iz Zagreba, Ruždiji Tuzović iz Crne Gore, Belminu Karamehmedoviću i BHRT, Elviri Begović i agenciji ONASA, Faruku Midžiću, doajenu novinarstva iz Zenice, dr. Zijadu Bećiroviću iz Ljubljane, Mirku Vincetiću iz Beograda, Staklarnoj Rogoška iz Slovenije, Iliji Ba-salu i Hotelu Bosna iz Banja Luke,  autoru dizajnerskog rješenja kristalne pozla-ćene statue ,,Najmenadžer”, Draganu Gačniku, i drugim dugogodišnjim saradni-cima u ovom projektu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno