Zenica

Predstavnici Ambasade Republike Italije posjetili Univerzitet u Zenici

Podijeli ovu vijest:

Dugogodišnja uspješna saradnja između Univerziteta u Zenici i Ambasade Republike Italije će biti nastavljena i u budućnosti, dogovoreno je na jučerašnjem sastanku.

Naime, prof.dr.sc. Jusuf Duraković, rektor Univerziteta u Zenici sa predstavnicima menadžmenta ugostio je jučer gospodina Lorenza Donatellija, prvog sekretara Ambasade Republike Italije u Bosni i Hercegovni.

„Mi sa Italijom imamo izuzetno dobru saradnju, koja datira odavno, a na našem Univerzitetu studenti imaju priliku da uče italijanski jezik. Realizirali smo mnogo stručnih projekata u saradnji sa univerzitetima iz Italije, te ćemo u budućnosti produbiti tu saradnju.

Univerzitet u Zenici se svakako stavlja na raspolaganje za mnogo jaču saradnju sa ambasadom Italije.“, istakao je danas prof.dr.sc. Jusuf Duraković, rektor Univerziteta u Zenici.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno