Zenica

Gradonačelnik Kasumović ugostio predsjednika Zelenog polumjeseca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je danas u posjetu predsjednika Zelenog polumjeseca Zeničko-dobojskog kantona i Zenice Ibrahima Hadžimuhovića.

Predsjednik Zelenog polumjeseca je informisao gradonačelnika Kasumovića o dosadašnjim aktivnostima i projektima ove organizacije.

Naglasio je da su aktivnosti uglavnom usmjerene na područje grada Zenica te da su u fokusu podrške Gradska narodna kuhinja Zenica, stara i iznemogla lica, kao i bolesna djeca.

Gradonačelnik Fuad Kasumović pozdravio je aktivnosti Zelenog polumjeseca koje su poduzete s ciljem pomoći socijalno osjetljivim kategorijama stanovništva.

Zeleni polumjesec je društveno odgovorna humanitarna organizacija. Gradska uprava Zenica na čelu sa mnom podržava aktivnosti organizacija koje svojim radom doprinose društvenoj zajednici u bilo kojem smislu. Vaša organizacija radi izvanredne humanitarne akcije. Raduje me što još postoje takve organizacije koje su spremne pružiti podršku ljudima u nevolji“, rekao je gradonačelnik Fuad Kasumović.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno